Vilkår og betingelser

Generelle oplysninger

Grøntsags-Nørderne,
Baslund 91, Askov
6600 Vejen

CVR 41587180

Telefon: 29288668
Email: groentssagsnoerderne@gmail.com

Priser

Hos Grøntsags-Nørderne tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Grøntsags-Nørderne modtager betaling med MobilePay, VisaDankort, Visa og Mastercard.  Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering af E-bøger

Efter køb af en E-bog/varer vil du modtage en mail fra Grøntsags-Nørderne med information om dit køb. Har du købt en e-bog, kan du finde en PDF fil i mailen med din e-bog.
 

Levering af bøger

Vi sender med DAO -hjemmelevering og leveringstiden er ca 2-4 dage. Der tages dog forbehold for ekstra leveringstid i nogle perioder.

Fortrydelsesret for E-BØGER

Når du køber en e-bog, accepterer du at der ikke er nogen fortrydelsesret. Er produktet fejlbehæftet er du naturligvis velkommen til at kontakte os på groentsagsnoerderne@gmail.com
 

Fortrydelsesret og returnering for BØGER

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til: 

Grøntsags-Nørderne Baslund 91, 6600 Vejen

Du skal selv betale for returnering af varen.
Returnering skal gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget varen og har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Abonnement

Med et abonnement får du adgang til Grøntsags-Nørdernes abonnement sider/opskrifter.

Dit abonnement fortsætter indtil opsigelse og forløber en måned af gangen. Det kan opsiges ved at udnytte -> “Min Konto” -> “Klub-Univers” -> “Cancel Subscription”

Copyright

Kopiering af E-bøgerne, udover til dit private brug og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for, at filerne ikke spredes videre til andre brugere og for at tage sikkerhedskopi til eget brug.

Samme Copyright gælder for fysiske bøger. Der må ikke tages kopier eller billeder som deles til andre.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: groentsagsnoerderne@gmail.com