Rabarber-is

Rabarber-is

rabarber-is-grøntsags-nørderne

Rabarber Is

Ingredienser
  

  • 1 bundt rabarber - skal blive til ca. 300-350 gram kompot
  • sukrin
  • salt
  • evt. nonoxal
  • 250 ml soya cuisine el. alm. fløde
  • sukrin melis
  • Vanilje
  • Mørk chokolade
  • Nødder

Sådan gør du
 

  • Skyl rabarberne og skær de i små stykker.
  • Kog dem i en meget lille mængde vand og lad dem koge helt til mos.
  • Tilsæt sukrin og salt efter smag .....og evt. nonoxal
  • Lad rabarberkompot køle helt af.
  • Pisk fløden og tilsæt sukrin melis efter smag. (du kan evt. tilsætte et 3-4 piskede æggeblommer, hvis isen ikke skal være vegansk)
  • Vend kompot med fløden og tilsæt hakkede nødder og chokolade.
  • Isen er fuldstændig fantastisk når den har været i fryseren så ca. det halve er lidt frossen og så blande den, så isen har konsistens af softice .......fryser den helt ind, så lad isen tø lidt op inden servering.

Noter