Fyldte portobello svampe

Fyldte portobello svampe

fyldte-portobello-svampe-grøntsags-nørderne

Fyldte Portobello Svampe

Svampene er lækre som tilbehør - eller til en let frokost hvor du serverer noget grønt til.

Ingredienser
  

  • 250 gr. fast tofu
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld valnødder
  • Salt og peber
  • 4-5 portobellosvampe

Sådan gør du
 

  • Skyl portobello svampene
  • Kør de andre ingredienser i foodprocessor - tilsæt valnødder til sidst de skal fortsat være lidt grove
  • Fyld svampene med massen og bag dem i ovnen i ca. 10 min. ved 185 grader varmluft
  • Pynt med frisk basilikum eller tørret hindbær

Noter

Kan købes her
Tofu
Olivenolie
Valnødder